Gemma Raurell Colomer

Llicenciada en arts escèniques per l’Institut del Teatre de Barcelona. Especialitzada en escenografia i pintura escènica.

Actualment, treballa per a Brava Performing Arts, fent treballs de construcció d’escenografia, props i assistència tècnica en escenari.

A la darrera producció, The Silence of Sound, es va encarregar dels props i de la part tècnica en escena durant la gira.

En la part tècnica també treballa en l’últim espectacle de Chula the clown on va realitzar també el disseny i la construcció de l’escenografia del seu espectacle JULIETA.

El maig de 2022 va fer la seva primera col·laboració amb la companyia NCNCfilms, on es va encarregar de part del muntatge, i les microinstal·lacions amb objectes a la via pública, per als seus projectes de teatre de carrer.

Realitza treballs d’acabats de pintura escènica des de 2009 a diferents produccions de llargmetratges per a grans plataformes com Netflix, HBO, Paramount entre d’altres. A la secció de construcció i pintura de decorats.

També du a terme exposicions amb les seves obres fetes d’objectes quotidians, com ara maquetes interactives i kits de supervivència. Algunes d’aquestes creacions són utilitzades per a espectacles de creació pròpia.

L’home dels nassos

L’home dels nassos m’ha inspirat per ser una figura que recordo des de petita i que sempre l’he recordat amb molt d’afecte. M’agrada pensar que els nens imaginen una persona amb 365 nassos, que passeja pels carrers, però que en realitat, aquell personatge, només té un nas, i per tant, qualsevol persona podria ser l’home dels nassos.
Per mi és una mostra molt clara de com una història mitològica ens pot fer canviar de realitat i veure-ho tot amb una altra mirada.

La meva instal·lació expressa aquesta idea a través d’unes escultures d’uns nassos sortint d’una paret, mig amagats, esternudant aleatòriament al principi, però finalment, acabant formant part d’un mateix so tots al mateix temps.